MENU 2025
Hungro Pizzat muotoutuvat tarkkaan valittujen raaka-aineiden ja tinkimättömien työvaiheiden ympärille. Itse aina tuoreeltaan tehtävään taikinaan käytetään sekoitusta kotimaisia vehnäjauhoja. Niiden parhaiden ominaisuuksien ja makujen esiin tuomiseksi kohotus kestää 3 vuorokautta. Pohjan kastike koostuu maukkaista italialaisista San Marzano -tomaateista, suolasta ja basilikasta. Pohjan päälle ripotellaan aitoa parmesanjuustoa sekä mozzarellaa ja pizza viimeistellään aina ekstra neitsyt -oliiviöljyllä.
Listalle on valikoitunut pizzoja, jotka ovat saaneet inspiraationsa ja nimensä hienoista paikoista ja ruokakulttuureista, läheltä ja kaukaa. Käytännön syistä myynnissä on kerrallaan aina pienempi valikoima. Hinnat voivat vaihdella tapahtuman mukaan.
Allergeenit: Kaikissa gluteeni (vehnä) ja maitotuotteet, laktoosi. Lisäksi Trullevi-pizzassa kala sekä Genova ja Hungro Margherita -pizzoissa pähkinät ja siemenet.